Postów: 9 Miejscowość: Łódź Teo A Data rejestracji: 16.08.10
Dodane dnia 22/08/2010 15:29
Witam
Wiem ze niektórzy z forum jeździli jak Np. P.Maciejewski (Yoda) astra GSi i moje pytanie czy niema ktoś na odsprzedanie klocków Ferodo ds 2000 lub 2500 mogą być zjechane, byle miały troszkę ''mięsa'' potrzebuje porównać z inna marka a nie chce wydawać parę stówek za komplet nowych
Klocki Astra, Kadett,Vectra
Fi tarczy 256mm.
Z góry Dzięki Pozdro
Prawdziwe GSi to GSi bez Gazu
Edytowane przez Kamil_GSi dnia 22/08/2010 15:30
Dodane dnia 23/08/2010 12:00
A wiec Mam :
EBC Greenstuff - całkiem całkiem ale szybko je wcina
Carbone lorraine-na ulice sie nie nadaj, trzeba mocon zagrzać
OMP-straszna kicha
klocki potrzebuje bardziej na ulice i rajd bo na prostej lubie poleczyc niektórych z drogicha aut i wiadomo ze trzeba sie tez wkoncu zastrzymac ale bardziej od prosej wole zakrety i wiadomo dopiero zaczynam prawdziwa jazde lewa noga jeszcze nie wprawiona i seryjne klocki jak Ate srednio sie nadaja bo nie lubia wysokich temperatur dlatego szukam jakiegos kompromisu bede wdzieczny za podpowiedzi Pozdro
Dodane dnia 23/08/2010 18:25
Przewody miedziane wszystkie nowe elastyczne Przód nowe oryginał GM tył w stalowym oplocie z Lanwoza
Płyn hamulcowy Ferodo Racing DOT 5.1
chyba kupie ferodo 2000 i do tego mam tarcze mikody nawiercane i nacinane
Jak dla mnie mikoda to bardzo dobre tarcze mam porównanie mikoda wytrzymywała dwa asfalty u Przemak w 206 na ds 3000 i na trening jeszcze zostało a brembo czy Ate gięły się jak by były z papieru
mam u sebie ds 2500 i nawet daja rade na tor czy dluzsze odcinki kjs;owe
jesli chodzi o mocne zdzieranie tarcz wszytko zalezy ile takowe ksoztuja jesli maja ksoztowac po 100 za szt to looz ale jak maja byc tarcze bo 700-800 za szt to juz sie robi problem ale....